Patrik: 070-626 45 88, Mikael: 070-671 21 78 info@maskinredskap.se

Om Maskinredskap

Maskinredskap är ett företag som arbetar med service och reparationer av redskap, utrustning och tillbehör för grävmaskiner. Vi har Västerbotten som bas men hela Norrland som arbetsfält. Vi arbetar med förebyggande eller planerade serviceåtgärder men också reparationer på plats.

Vi som har grundat Maskinredskap är Patrik Andersson och Mikael Holmström. Hos oss finns en 30-årig samlad praktisk branscherfarenhet inom både grävmaskiner och entreprenad. Maskinredskap är en oberoende servicepartner som arbetar med redskap, utrustning och tillbehör för de flesta grävmaskinsmärken. Vi är särskilt specialiserade på tiltrotatorer från Rototilt och Engcon.

Eftersom vi agerar i centrala Västerbotten kan vi därför snabbt utgå till andra delar av Norrland.

Regelbunden service minskar riskerna!

Med en kontinuitet i servicearbetet så förebygger du många av riskerna som din grävmaskin, redskap och tillbehör utsätts för. Råkar du ut för att något går sönder rycker vi ut och reparerar och du kan minimera en dyrbar stilleståndstid.

För oss är kvalitet, noggrannhet, och ett gott slutresultat verkliga ledstjärnor. Vi vill att du som är kund eller samarbetspartner ska känna dig trygg med att arbeta med oss. Vi vågar påstå att vår långa branscherfarenhet gör att vi förstår vikten av både förebyggande arbete, god service och snabb hjälp.